home design 800x400

Τα προβλήματα του λογιστικού κλάδου συζήτησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου

Αποφασίστηκε κατόπιν εισήγησης του Προέδρου η σύσταση επιτροπής για τη καταγραφή και ανάδειξη των θέσεων στους αρμόδιους φορείς καθώς και η διαδικασία χάραξης κοινής εμπορικής πολιτικής.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 18 Απριλίου 2024, στην Τρίπολη μαζί με τους εκπροσώπους των πέντε Λογιστικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας του Ο.Ε.Ε. κ. Ισσαρης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα του Λογιστικού κλάδου(mydata, ασθένεια λογιστή, νέος Κώδικας φορολογικής διαδικασίας , νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ψηφιακή κάρτα εργασίας ,ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός , παράταση φορολογικών δηλώσεων) και αποφασίστηκε κατόπιν εισήγησης του Προέδρου η σύσταση επιτροπής για τη καταγραφή και ανάδειξη των θέσεων στους αρμόδιους φορείς καθώς και η διαδικασία χάραξης κοινής εμπορικής πολιτικής.

Τα αποτελέσματα της επιτροπής θα συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου, όπου θα καταλήξει σε κείμενο συμπερασμάτων και εμπορικών πολιτικών .

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version