home design 800x400

Στο κενό η προσπάθεια ανατροπής της εκλεγμένης Διοίκησης του ΣΕΤΑ Αργολίδας

Με απόφαση της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, απορρίφθηκε μια προσπάθεια να καθαιρεθεί η νόμιμα εκλεγμένη Διοίκηση

Με απόφαση της κ. Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, απορρίφθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου μια προσπάθεια να καθαιρεθεί η νόμιμα εκλεγμένη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, προκειμένου να υποκατασταθεί μέσω δικαστικής απόφασης και από πρόσωπα που δεν αποτελούν μέλη του Σωματείου. Μάλιστα, το πρόσωπο που κίνησε τη διαδικασία αυτή και πρότεινε εαυτόν σε θέση Προέδρου είναι μέλος του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΣΕΤΑ Αργολίδας χαρακτηρίζει την προσπάθεια αυτή πρωτοφανή στα συνδικαλιστικά χρονικά, σημειώνοντας τα εξής:

«Όπως ήταν αναμενόμενο, η δικαιοσύνη αποφάνθηκε, απορρίπτοντας τους αβάσιμους ισχυρισμούς εκείνων, που επιχείρησαν «ετσιθελικά» να καταλάβουν την Διοίκηση του Σωματείου με μοναδικό σκοπό την προσωπική τους εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση συμφερόντων, που καμία σχέση δεν έχουν με τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι, που παραπλανήθηκαν και εμφανίστηκαν εν αγνοία τους να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα, δήλωσαν με παρρησία, ότι ουδέποτε συνήνεσαν στην «καθαίρεση» της διοικήσεως του Σωματείου και οι μεθοδεύσεις έπεσαν στο κενό.

Η επίθεση αυτή, όμως, δεν έχει ακόμα τελειώσει αλλά εξελίσσεται μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης της υπόθεσης.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού η επίθεση εις βάρος του Σωματείου στρέφεται πρωτίστως κατά των συμφερόντων των ιδίων, αφού καμία δοτή διοίκηση δεν μπορεί να εκπροσωπήσει και να προασπίσει τα δικαιώματα τους. Πολλώ δε μάλλον, όταν η προσπάθεια αυτή, τυγχάνει υποστήριξης από συγκεκριμένους αιρετούς, που έχουν ενοχληθεί προφανώς από την δράση του Σωματείου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version