home design 800x400

Ανοιξιάτικη βροχή στο γεμάτο μαθητές Ναύπλιο (Pics)

Βροχερό σκηνικό το απόγευμα της Παρασκευής

Τα καμώματα του καιρού έκαναν την εμφάνισή τους και στο Ναύπλιο, όπου σημειώθηκε βροχόπτωση τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 19 Απριλίου, με τα σοκάκια και τις πλατείες της πόλης γεμάτα από κόσμο.

Παρά την ανοιξιάτικη βροχή κάποιοι κυρίως μαθητές που βρίσκονται σε σχολικές εκδρομές συνέχισαν να κάνουν τη βόλτα τους στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, ενώ άλλοι αναζήτησαν στασίδι σε στέγαστρα ή σε κάποιο από τα δεκάδες καταστήματα εστίασης.

Φώτο: Dimitris Bekas

Να σημειωθεί πως η ΕΜΥ έχει αναβαθμίσει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες, σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τα οποία αναμένεται να εκδηλωθούν τις βραδινές και νυχτερινές ώρες σήμερα Παρασκευή.

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.

Φώτο: Dimitris Bekas

Για την ώρα η κατάσταση στο Ναύπλιο είναι ελεγχόμενη, το σκηνικό του καιρού έχει μεν αλλάξει αλλά δεν έχουν εκδηλωθεί έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε κάθε περίπτωση Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση για τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version