home design 800x400

Συνεχίζεται η κόντρα Ορφανού – Κωστούρου

“Όραμα Δημιουργίας: “Αν κάτι που θα πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι τα υπέρογκα χρέη του Δήμου”.

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Συνεχίζεται η κόντρα Ορφανού – Κωστούρου

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό και τον τέως Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο. Η παράταξη “Όραμα Δημιουργίας” με επικεφαλής τον Δημήτρη Ορφανό αναφέρει χαρακτηριστικά πως “αν κάτι που θα πρέπει να οικειοποιηθεί ο κ. Κωστούρος είναι τα υπέρογκα χρέη του Δήμου“.

Συνεχίζει λέγοντας τα εξής:

Διαμαρτύρεται μέχρι γραφικότητας ο τέως δήμαρχος ότι η σημερινή δημοτική αρχή καπηλεύεται τα έργα του! Πότε και ποια έργα πρόβαλε η δημοτική αρχή σαν δικά της;

Το ότι ξεκινά ένα έργο δεν θα πρέπει να ανακοινώνεται; Δεν θα πρέπει να περιγράφεται στους πολίτες το τι θα δημιουργηθεί στον δήμο τους. Κύριε τέως δήμαρχε, η δημοτική αρχή κάθε δήμου ανεξάρτητα ποιος είναι δήμαρχος πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια, λέξεις που είναι προφανώς ξένες στο λεξιλόγιο σας, αλλιώς δεν θα κάνατε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που κινδυνεύουν να καταντήσουν γραφικές. Το ότι κάποια έργα που σχεδιάζατε επί δημαρχίας σας δεν έγιναν ή αν έγιναν ήταν λάθος και θα πρέπει να αναθεωρηθούν αυτό οφείλεται στην ανικανότητά σας να τα ολοκληρώσετε ή να τα υλοποιήσετε.

Αναλάβετε επομένως τις ευθύνες που σας αναλογούν, όπως το υψηλό χρέος του δήμου με τις όποιες επιπτώσεις σε βάρος των δημοτών μας, τους απλήρωτους λογαριασμούς των σχολείων μας που κινδύνεψαν να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και όσα άλλα για τα σημεία και τέρατα που κατά την διάρκεια των θητειών σας διαπράξατε και έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν και αφήστε τα βαφτίσια των έργων“.

Η ανακοίνωση της «Επόμενης Μέρας»

Προηγουμένως η παράταξη Κωστούρου με ανακοίνωσή της διευκρίνιζε πως τα έργα που υλοποιούνται δίπλα στη βίλα Ζυμβρακάκη τα έχει σχεδιάσει η ίδια:

«Ως Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σχετικά με τις εργασίες που ξεκίνησαν για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου πλησίον της βίλας Ζυμβρακάκη.

Αναλυτικότερα:

Η επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει την παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας αλλά και του ευρύτερου κοινού της που την ακολουθεί και ενημερώνεται από αυτή.

Για άλλη μια φορά σκοπίμως οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του Δήμου παρέβλεψαν να αναφέρουν και για τη συγκεκριμένη παρέμβαση ότι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού αναπλάσεων μέσω του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» συνολικού ύψους πάνω από 4 εκατ. ευρώ που μεταξύ άλλων περιελάμβανε τον κοινόχρηστο χώρο δίπλα στη Βίλα Ζυμβρακάκη το πάρκο στην οδό Ανδριανουπόλεως επί της οδού Ασκληπιού, το Πάρκο μπροστά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών επί των οδών Βασ. Γεωργίου και Ηρακλέους, το Ο.Τ 398 στη Νέα Πόλη Κούρτη, το Ο.Τ. 399 στη Νέα Πόλη Κούρτη και τα Τρίγωνα – Κοινόχρηστοι χώροι πλησίον ΔΕΗ , την πλατεία της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) και την ανάπλαση των οδών Σέκερη _Μπουμπουλίνας και το λιμάνι στο Τολό.

Όλες οι παραπάνω αναπλάσεις σχεδιάστηκαν, εγκρίθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, δημοπρατήθηκαν , συμβασιοποιήθηκαν και ορισμένες υλοποιήθηκαν από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Δημήτρη Κωστούρου.

Είναι πασιφανέστατο ότι οι συντάκτες του κειμένου, οι γνωστοί συνεργάτες προπαγανδιστές του κ. Ορφανού, με τη γνωστή τους εμπάθεια στρογγύλεψαν με τα γραφόμενα τους την ανάπλαση που ξεκίνησε προκειμένου να αποκρύψουν την αλήθεια και να οικειοποιηθούν ένα έργο που δεν θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν το χρόνο προετοιμασίας και προσπάθειας που χρειάστηκε.

Σας επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουμε να οικειοποιηθείτε ένα τεράστιο έργο που ως παράταξη παραδώσαμε και συνεχίζουμε να παραδίνουμε στην κοινωνία του Ναυπλίου. Θα μας βρίσκεται μπροστά σας.

Τις δικιές σας αβλεψίες, αστοχίες και λανθασμένες επιλογές που σας έχουν φτάσει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ στη διαχείριση και στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ναυπλιέων εμείς θα είμαστε εδώ για να λέμε μόνο αλήθεια στους συμπολίτες μας.

Σοβαρευτείτε ως Δημοτική Αρχή και σταματήστε να συμπεριφέρεστε ως Αντιπολίτευση.

ΥΓ: Είναι πολιτικά ανήθικο να συνεχίζεται η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version