home design 800x400

Τα κορίτσια του Φείδωνα επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη

Ο κ. Μαντζούνης ευχαρίστησε τα κορίτσια για την επίσκεψη και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο.

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν τα κορίτσια του Φείδωνα στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Γιάννη Μαντζούνη.

Συνοδευόμενα από τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κουκουμάνο, την Έφορο κα Ελένη Κωσταλάμπρου, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ελένη Βαλκάνη και τον προπονητή κ. Δημήτρη Τότσικα, οι πρωταθλήτριες του 2ου Ομίλου της Β΄εθνικής με επικεφαλής την διεθνή αρχηγό τους Βάσια Τριανταφύλλου βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Μαντζούνη και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το διαχρονικό ενδιαφέρον του προς τον σύλλογο και την ουσιαστική βοήθειά του τόσο προσωπικά όσο και θεσμικά.

Ο κ. Κουκουμάνος μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι ένα μεγάλο μέρος των μεγάλων επιτυχιών των κοριτσιών του Φείδωνα οφείλεται στον κ. Μαντζούνη γιατί είναι από τα λίγα πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα που δείχνουν αποτελεσματικό ενδιαφέρον, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο κ. Μαντζούνης ευχαρίστησε τα κορίτσια για την επίσκεψη, τα συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία τους, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version