home design 800x400

«Κλείδωσαν» τα 150 εκατ. ευρώ για το Six Senses στο Πόρτο Χέλι

Η Six Senses υπογράφει συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη χρηματοδότηση ενός εντυπωσιακού τουριστικού κέντρου πολυτελείας

Στην εποχή όπου οι επενδύσεις συναντούν δυσκολίες λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας, η ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της χρηματοδότησης για το νέο project 5 αστέρων στο Πόρτο Χέλι έρχεται ως ανακούφιση και ενθαρρυντικό μήνυμα για τον κλάδο του τουρισμού. Με το ύψος των 150 εκατομμυρίων ευρώ και την υπογραφή της Six Senses, αυτό το εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον ποιοτικό τουρισμό στην περιοχή.

Η συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 95 εκατομμυρίων ευρώ, αναδεικνύει την επιθυμία της τράπεζας να υποστηρίζει τις καινοτόμες επενδύσεις που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη. Οι επενδυτές εκφράζουν αισιοδοξία για το μέλλον του project, ενώ οι λεπτομέρειες που διαρρέουν για το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποκαλύπτουν μια πρωτοποριακή εγκατάσταση με πολυτελείς παροχές και περιβαλλοντική πιστοποίηση.

Η Six Senses, εταιρεία με διακριτή παρουσία στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας, αναδεικνύει τις αρχές της βιωσιμότητας μέσα από τα έργα της και το Six Senses Porto Heli δεν αποτελεί εξαίρεση. Με σχεδιασμό από διεθνώς αναγνωρισμένα γραφεία αρχιτεκτονικής, αυτό το κέντρο αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες τόσο με την πολυτέλειά του όσο και με την περιβαλλοντική του φιλοσοφία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version