home design 800x400

Γ. Γαβρήλος: Γιατί δεν δεσμεύεται η Κυβέρνηση να διατηρήσει το Υποθηκοφυλακείο στο Κρανίδι;

Για μια ακόμη φορά βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος φέρνει στην Βουλή τον κίνδυνο παύσης λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

Για μια ακόμη φορά βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Γαβρήλος φέρνει στην Βουλή τον κίνδυνο παύσης λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος, στο Κρανίδι.

Με σημερινή Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συντασσόμενος με τον Δήμο Ερμιονίδας, ζητά από την Κυβέρνηση να δεσμευτεί ώστε να διατηρηθεί το εκεί Υποθηκοφυλακείο, προτείνοντας παράλληλα την μετατροπή του ως παράρτημα του κτηματολογικού γραφείου Ναυπλίου ή ως Αρχειοφυλακείο, με την ταυτόχρονη στελέχωσή του από την υπάλληλο που υπηρετούσε στο άμισθο υποθηκοφυλακείο Σπετσών, με σχετική απόσπασή της.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος, «η αναγκαιότητα παραμονής του Υποθηκοφυλακείου στο Κρανίδι έχει τονιστεί πολλές φορές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχουν αναλυθεί πλήρως, προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι ιδιαίτερες συνθήκες της Ερμιονίδας και η ανάγκη ενίσχυσης των κατά τόπους υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου.

Δυστυχώς παρά την επικοινωνιακή ρητορική της Κυβέρνησης, είναι εμφανές πια πως έχει ξεκινήσει η εφαρμογή ενός συστηματικού σχεδίου αποψίλωσης των δημοσίων υπηρεσιών, χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου τα Υπουργεία αν αυτό θα οδηγήσει στην υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών αλλά και σε τεράστια ταλαιπωρία του κοινού, ιδίως της επαρχίας.

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να σταθεί στο ζήτημα, να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες της περιφέρειας και να δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Κρανιδίου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version