home design 800x400

Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για μεταφορά ναρκωτικών μέσα στις φυλακές

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,2 γραμμάρια κάνναβης και 53 δισκία

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25ης Μαρτίου, σωφρονιστικός υπάλληλος, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν «παραγγελιών» από κρατούμενους, εντός του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, ενώ συνελήφθη και ο ιδιώτης ο οποίος τον προμήθευσε.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, για τη διερεύνηση της οποίας συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, όπου βραδινές ώρες της Κυριακής 24ης Μαρτίου, εντοπίστηκε ο εμπλεκόμενος σωφρονιστικός υπάλληλος να προμηθεύεται από τον ιδιώτη ναρκωτικές ουσίες και δισκία, τα οποία ακολούθως προσπάθησε να τα εισάγει στο κατάστημα κράτησης.

Οι ενέργειες των Αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ήταν άμεσες. Ακινητοποίησαν τους εμπλεκομένους και σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και το νόμο για τα ναρκωτικά κατά συναυτουργία.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν συνολικά -μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11,2 γραμμάρια κάνναβης και 53 δισκία που εμπίπτουν στο νόμο για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια

Exit mobile version