home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Κασσελάκης ήρθε στην Αργολίδα και του χάρισαν τη «Σελήνη» – Η βόλτα με το άλογο στο Δρέπανο (Βίντεο)

Κάτοικος της περιοχής του χάρισε τη «Σελήνη», ένα πανέμορφο άλογο μόλις 2 ετών, με το οποίο έκανε βόλτα στους δρόμους του χωριού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Δρέπανο Αργολίδας

Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 3 Μαρτίου 2024, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στον νομό, Γιώργο Γαβρήλο.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του,Τάιλερ Μακμπέθ, επισκέφθηκαν τη «2η Γιορτή Μανταρινιού»περιηγήθηκαν σε περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής, ενώ κάτοικος της περιοχής του χάρισε τη «Σελήνη», ένα πανέμορφο άλογο μόλις 2 ετών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Δρέπανο Αργολίδας

Ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών. 

«Στο τέλος της γιορτής με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια βόλτα με τη…Σελήνη!» σημειώσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα social media.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που θέλησαν να φωτογραφηθούν με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Τάιλερ Μακμπέθ που τον συνόδευε, αλλά και το σκυλάκι τους, τη Φάρλεϊ. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Δρέπανο Αργολίδας

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis