home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο όμορφος παραθαλάσσιος οικισμός της Πελοποννήσου που κερδίζει συνεχώς οπαδούς

Η κύρια παραλία της, με μήκος περίπου 8 χιλιομέτρων, κοσμείται από κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για δροσερές βουτιές και χαλάρωση.
paralia akratas

Σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από την Πάτρα, η Ακράτα αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις της θάλασσας που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς, λόγω και της εγγύτητας στην Αθήνα.

Η κύρια παραλία της, με μήκος περίπου 8 χιλιομέτρων, κοσμείται από κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για δροσερές βουτιές και χαλάρωση.

Η Ακράτα προσφέρει:

  • Πλήθος επιλογών για διαμονή: Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ για όλα τα γούστα και βαλάντια.
  • Επιλογές για φαγητό και ποτό: Ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ μπαρ, όπου μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακές συνταγές και να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα την θάλασσα.
  • Δραστηριότητες: Ναυταθλητικά σπορ, beach volley, ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που προσφέρονται.
  • Πολιτισμός: Ιστορικά αξιοθέατα, όπως η αρχαία πόλη Αιγείρα.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις παραλίες της Ποροβίτσας, στο Kράθιο, στο Kρυονέρι και στην παραλία Πλατάνου και να περάσεις μερικές χαλαρές ώρες ή και μέρες απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Βίντεο: Άγγελος Αρναουτέλης

Είτε αναζητάτε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, είτε ηρεμία και χαλάρωση, η Ακράτα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis