home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο παράλιος δρόμος που ενώνει δύο υπέροχα μέρη της Πελοποννήσου αλλά αγνοεί το Google Maps

Το πέρασμα από την Αρκαδία στη Λακωνία γίνεται μέσα σε περίπου μισή ώρα μέσα από μία διαδρομή με ανεμπόδιστη θέα στο Μυρτώο πέλαγος
Δρόμος Φωκιανός Κυπαρίσσι

Η Πελοπόννησος κρύβει έναν άγνωστο σε πολλούς δρόμο που συνδυάζει όλες τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου, σε μία διαδρομή τόσο φωτογενή που συνδέει τον Φωκιανό, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αρκαδίας με το γραφικό Κυπαρίσσι της Λακωνίας.

Ο παράλιος δρόμος είναι φαρδύς και έχει κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια με σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ ο χρόνος μετάβασης από τον έναν προορισμό στον άλλον είναι περίπου μισή ώρα.

Η απόσταση από τη μία άκρη μέχρι την άλλη είναι περίπου 20 χιλιόμετρα, με την κάθε στροφή να αποτελεί μία οδηγική πρόκληση, η οποία στην έξοδό της σου χαρίζει ηδονή απλά επειδή την βίωσες, έχοντας μόνιμα το Μυρτώο Πέλαγος στο πλάι σου.

Ωστόσο έχει και τα μειονεκτήματά του. Σε μεγάλος μέρος του ο δρόμος δεν διαθέτει μπαριέρες προς αμφότερες πλευρές. Επίσης κάποιες στροφές δεν έχουν σωστή κλίση και χρειάζεται προσοχή.

Τον δρόμο αυτόν, αν και έχει εγκαινιαστεί το 2019, δεν τον έχει ανακαλύψει ακόμα η Google, καθώς δεν τον έχει συμπεριλάβει καν το Google Maps.

Πραγματικά, ένα κρυμμένο στολίδι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis