home design 800x400

«Εκκλησία, Θεσμοί και ψηφιακή πραγματικότητα» στο Ναύπλιο

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση από τον νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο «Ναυπλία» στο Βουλευτικό

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Βουλευτικό του Ναυπλίου από τον νεοσύστατο πολιτιστικό σύλλογο «Ναυπλία». Θέμα ήταν «Εκκλησία, Θεσμοί και ψηφιακή πραγματικότητα».

Μίλησαν ο καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών Γιώργος Ανδρουτσόπουλος, ο διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιωάννης Καστανάς, ο δικηγόρος – υποψήφιος διδάκτωρ συνταγματικού δικαίου Γιώργος Γαλανόπουλος και η Ελένη Παλιούρα, νομικός , υποψήφια διδάκτωρ του Εκκλησιαστικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ.

Προλόγισε εκ μέρους του συλλόγου ο Μπάμπης Παπαχαραλάμπους ενώ συντόνισε η Χριστιάνα Γαρουνιάτη.

Φώτο: fb (Γιάννης Γαλανόπουλος)

Η εκδήλωση έγινε με τη συνεργασία του Εθνικού Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης Προσωπικών δεδομένων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (αντιπρόεδρος είναι ο Γιώργος Γαλανόπουλος). Ήταν υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Αργολίδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και του Δήμου Ναυπλιέων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ .κ. Νεκτάριος ,ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Φραγκιουδάκης εκ μέρους του δημάρχου Δ. Ορφανού ενώ παρέστησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Λιόλιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος , αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί δημότες.

Σχόλια

Exit mobile version