home design 800x400

Από την Αργολίδα στη σχολή προπονητών Α κατηγορίας όλων των αθλημάτων

Ο Λαμπάδας Θεόδωρος και η Κοκκινάκη Άννα  είναι οι μοναδικοί από την Πελοπόννησο από το άθλημα του Γου Σού – Κουνγκ Φού που θα φοιτήσουν στην σχολή

Ξεκίνησε το Σάββατο τις εργασίες της, η σχολή προπονητών Α κατηγορίας όλων των αθλημάτων. Την σχολή θα την παρακολουθήσουν αθλητές και προπονητές με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Η πανηγυρική έναρξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του  Ολυμπιακού σταδίου, παρουσία της διοίκησης και του διευθυντή της σχολής.

Είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται μια τέτοιου τύπου σχολή, με 600  περίπου συμμετέχοντες από 47 αθλήματα. Ένα δύσκολο εγχείρημα όπως ανέφεραν  στον χαιρετισμό τους ο Γ. Γραμματέας αθλητισμού κύριος Μαυρωτάς και ο διευθυντής  αγωνιστικού αθλητισμού της Γ.Γ.Α, κύριος Κάκκος Βασίλειος.

Ο Λαμπάδας Θεόδωρος και η Κοκκινάκη Άννα  είναι οι μοναδικοί από την Πελοπόννησο από το άθλημα του Γου Σού – Κουνγκ Φού που θα φοιτήσουν στην σχολή.

Οι σύλλογοι Choy Lee Fut, σε λίγο καιρό θα διαθέτουν δύο πιστοποιημένους προπονητές της ανώτερης βαθμίδας του αθλήματος.

Σχόλια

Exit mobile version