home design 800x400

Είναι το Κονδύλι η ωραιότερη παραλία στην Αργολίδα; Δείτε και μόνοι σας

Τα κρυστάλλινα διάφανα νερά, σε συνδυασμό με την άμμο αλλά και το κοκκινωπό βότσαλο στην άκρη της παραλίας, την καθιστούν ειδυλλιακή.

Μια ονειρεμένη ακτή με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά, μόλις 15 λεπτά από το Ναύπλιο, για πολλούς η ωραιότερη παραλία στην Αργολίδα. Το Κονδύλι βρίσκεται στο δρόμο μετά το Δρέπανο και πηγαίνοντας προς Ίρια, ανάμεσα σε Βιβάρι και Κάντια. Έχει άμμο και μικρό βότσαλο και γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα, σχετικά βαθιά νερά με απότομη κλίση.

Τα κρυστάλλινα διάφανα νερά, σε συνδυασμό με την άμμο αλλά και το κοκκινωπό βότσαλο στην άκρη της παραλίας, καθιστούν το Κονδύλι ειδυλλιακό, ιδίως κατά το ηλιοβασίλεμα. Ο βυθός της θάλασσας είναι κυρίως πετρώδης αλλά σε κάποια σημεία στην αριστερή πλευρά και αμμώδης.

Στην αριστερή πλευρά της παραλίας βρίσκεται το όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που δημιουργεί ένα γραφικό σκηνικό και γι’ αυτό η παραλία ονομάζεται αλλιώς «Άγιος Νικόλαος».

Ένα τμήμα της είναι πλήρως οργανωμένο με beach bar, συνεπώς θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντουζιέρες. Πολύ κοντά θα βρεις γραφικά ταβερνάκια, μπαράκια και café, για να μη σου λείψει τίποτα. Αν πάτε με το αυτοκίνητο στην παραλία θα βρείτε μεγάλο και άνετο πάρκινγκ.

Είναι ιδανική τόσο για ζευγαράκια όσο για οικογένειες και παρέες. Για τους λίγο πιο μοναχικούς υπάρχει η δυνατότητα να περάσετε στην τέρμα αριστερά παραλία όπου την χωρίζει ένας μικρός βράχος και να αποκοπείτε απο τον πολύ κόσμο.

Βίντεο: Through PZ’s sight

Σχόλια

Exit mobile version