home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Αργολίδα: «Αν το είχε ακουμπήσει, τώρα θα δικαζόμουν εγώ» – Ξεσπά η μητέρα του 12χρονου

Ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting με έναν ενήλικο 30 ετών και ότι έστειλε κατά λάθος το χυδαίο βίντεο στο παιδί. Την Τρίτη η απολογία του

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης, που συνελήφθη στην Αργολίδα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, έπειτα από την αποστολή άσεμνου βίντεο σε ανήλικο, με τις αρχές να ερευνούν αν υπάρχουν άλλα παιδιά που είχαν γίνει αποδέκτες παρόμοιου υλικού.

Ο ιερέας που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας, που ήταν κοντά στη νεολαία ως δάσκαλος κατηχητικού και ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου. Ο ίδιος εμφανίζεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις, σε βίντεο το οποίο έστειλε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο παιδί.

«Ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου»

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισαν την φωνή του κατηγορούμενου αρχιμανδρίτη και άμεσα τον κατήγγειλαν. Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην ΕΡΤ.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Ποιο γρήγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα του 12χρονου.

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Star, είπε: «Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους».

«Έχω ακούσει ότι στέλνει και μηνύματα, παίρνει τηλέφωνο και παιδιά 14 ετών», δήλωσε ένας 15χρονος που ζει στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως ο αρχιμανδρίτης είχε αρκετούς λογαριασμούς σε facebook και Instagram, ενώ συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ με παιδιά 14-15 ετών.

«Έκανα sexting με 30χρονο – Κατά λάθος έστειλα βίντεο στον 12χρονο»

Ο αρχιμανδρίτης έφτασε αμίλητος στα δικαστήρια Ναυπλίου. Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.

Θα ισχυριστεί δηλαδή ότι η αποστολή μηνυμάτων στον ανήλικο έγινε κατά λάθος.

«Το παιδί μας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει ο πατέρας του ιερέα

«Το παιδί, μας είπε ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει ο ηλικιωμένος πατέρας του ιερέα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του φέρεται να έστειλε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις τους στο messenger του ανήλικου αγοριού και ότι κατηγορείται για ασέλγεια.

Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου συλληφθέντα, «τον πήρε χθες η αστυνομία. Όταν τον έπαιρναν, αυτό που μας είπε το παιδί μας ήταν ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα. Μου είπε ότι θα βρουν μετά τι έγινε».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Υπαρχουν φοβοι πως ο ρασοφορος ανωμαλος μηπως εχει πειραξει κ αλλα παιδια συο κατηχητικο, ο Ιερωνυμος γιατι σιωπα; ο δικος μας ο λαλιστατος περι αλλων τυρβαζει, προσεξτε γονεις που στελνετε τα παιδια σας, ξυριστε το καθαρμα τωρα κ να βγει η ιεραρχια της εκκλησιας να μιλησει

  2. O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΘΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΗΟΩΣ ΠΡΕΟΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ Δ. Υ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;

Διαβάστε ακόμα

Back to top button