home design 800x400

Λευτέρης Αυγενάκης: Προεκλογική περιοδεία σε Άργος και Ναύπλιο

Μαζί του ο Γιάννης Ανδριανός και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο νομό – Τον υποδέχθηκαν οι δήμαρχοι Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων

Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης στα πλαίσια προεκλογικής επίσκεψης στο νομό.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και τους υποψήφιους του της ΝΔ στο νομό Ελένη Παναγιωτοπούλου, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Γιώργο Δωροβίνη και Γιάννη Μπούνο, επισκέφθηκε αρχικά το Άργος και στη συνέχεια το Ναύπλιο.

Στο Άργος

Στο Άργος τον κο Αυγενάκη υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού περπάτησε στον πεζόδρομο και στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου όπου είχε συνομιλίες με πολίτες.

Στο Ναύπλιο

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Υποψήφιο Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στον Νομό Αργολίδας.

Ο μέχρι πρότινος Υφυπουργός Αθλητισμού συνοδευόμενος απο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων συνομίλησε με πολίτες, ξεναγήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης καταλήγοντας στην Πλατεία Συντάγματος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών τόσο στο κομμάτι της υποστήριξης από την πλευρά της Πολιτείας σημαντικών αθλητικών δρώμενων που συντελούνται στο Δήμο όσο και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών επισημαίνοντας παράλληλα το όφελος της τοπικής κοινωνίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης από τη μεριά του επισήμανε και ο ίδιος την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει τονίζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του δεδομένου ότι η πόλη του Ναυπλίου αποτελεί πλέον την έδρα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξη του σε μελλοντικές αθλητικές διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Ναυπλιέων.

Σχόλια

Exit mobile version