Τα μυστικά της αγκινάρας έμαθαν οι μαθητές του ΣΔΕ Ναυπλίου

Επίσκεψη της Νίκης Τσεκούρα, παραγωγό αγκινάρας από τα Ίρια
Επίσκεψη της Νίκης Τσεκούρας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο πλαίσιο του πρότζεκτ του ΣΔΕ Ναυπλίου -που αφορά τα προϊόντα της αργολικής γης-  με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαν στο σχολείο την εξαιρετική κα Νίκη Τσεκούρα, παραγωγό αγκινάρας από τα Ίρια! Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη κα Νίκη οι μαθητές μυηθήκαν στα μυστικά του κόσμου της αγκινάρας και μοιράστηκαν μαζί της και γενικότερους προβληματισμούς σχετικά με την οικολογία, τη διατροφή και το μέλλον της γεωργίας στη χώρα μας. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κα Τσεκούρα έχει γράψει ένα βιβλίο-αφιέρωμα στην αγκινάρα των Ιρίων το οποίο περιλαμβάνει ένα μικρό θησαυρό από συνταγές με βάση την αγκινάρα!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου την ευχαριστεί από καρδιάς που είχε την καλοσύνη να μοιραστεί μαζί τους τις πολύτιμες γνώσεις της, τις οποίες έχει αποκομίσει με σκληρή και επίπονη δουλειά αλλά και με αγάπη για τη φύση, τη γη και τα αγαθά της!

Ο θησαυρός της γης των Ιρίων της Νίκης Τσεκούρας
Ο θησαυρός της γης των Ιρίων της Νίκης Τσεκούρα

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis