Ένας τεράστιος σταυρός έτοιμος να υποδεχθεί τους επιτάφιους στο Άργος

Μεγάλη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πέτρος Γαϊτάνος θα ερμηνεύσει Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας
Σταυρός Άργος

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πάσχα, συνεργεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών και εθελοντές τοποθέτησαν έναν τεράστιο σταυρό στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο Άργος.

Στην πλατεία το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θα συναντηθούν οι πέντε επιτάφιοι από τις πέντε ενορίες της πόλης, τον Άγιο Πέτρο, την Παναγία (Κοιμήσεως Θεοτόκου), τον Άγιο Ιωάννη, τον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Βασίλειο.

Το ίδιο βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πέτρος Γαϊτάνος θα ερμηνεύσει Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα κατά την περιφορά των επιταφίων, σε ειδική εξέδρα που έχει στηθεί γι’ αυτό το σκοπό.

Σταυρός Άργος (1)
Σταυρός Άργος (3)

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Χριστιανος ορθοδοξος

    Mεγαλη Παρασκευη σημερα, ας διδαχτουμε ταπεινοτητα μετριοφροσυνη και τις αρετες του Χριστου, και ας αφησουμε τις φανφαρες την αλαζονεια και την μεγαλομανια, η μεγαλη παρακευη δεν ειναι χολυγουντιανη παρασταση, ειναι μερα κατανυξης και στοχασμου!!!!!

    1. Καλά τα λες. Σειρά έχουν οι ιερείς με τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα ακίνητα, τους χρυσούς σταυρούς, και, και, και. Τι; Όχι;

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis