home design

Απρόοπτο από τον αέρα στο Άργος – «Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα»

Ο δυνατός αέρας έριξε ένα δέντρο στην περιοχή του ΟΣΕ - Προειδοποίηση Αρναούτογλου

Ο δυνατός αέρας έριξε ένα δέντρο στην περιοχή του ΟΣΕ, στο Άργος το απόγευμα της Δευτέρας κλείνοντας τον επαρχιακό δρόμο προς Πυργέλλα.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική Άργους, έκοψε τον κορμό και τον απομάκρυνε από το οδόστρωμα προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Αρναούτογλου: «Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα»

Σήμερα Δευτέρα από το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού άλλαξε. Μάλιστα, από αύριο Τρίτη τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα και θα αρχίσουν να επηρεάζουν όλη τη χώρα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, που προειδοποιεί: «Μην παρκάρετε κάτω από δέντρα».

«Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο!!! Φίλες και φίλοι, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως σας είχα ενημερώσει και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ – ΠΑΡ 17:45 & 22:00) της προηγούμενης εβδομάδας: Προσοχή στους κατά τόπους πολύ ισχυρούς, τοπικά σφοδρούς ανέμους το επόμενο 48ωρο (σήμερα Δευτέρα νοτιάδες και αύριο Τρίτη βοριάδες)!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές αλλά και οι οδηγοί γενικότερα, προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία καθώς οι όποιες βροχές το επόμενο 48ωρο θα έχουν πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα!!! Λεπτομέρειες και για τα έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα στα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 απόψε».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την αλλαγή του καιρού, καθώς στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά δεν αναμένονται βροχές.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλλιάνου, αύριο Τρίτη η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση, ενώ θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά. Την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού θα είναι άκρως χειμωνιάτικο, αφού ο υδράργυρος θα καταγράψει κατακόρυφη πτώση άνω των 10 βαθμών Κελσίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version