home design

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ναύπλιο, με όπλο την τέχνη και τον πολιτισμό

«Με όπλο την τέχνη και τον πολιτισμό, με ισχυρό ΚΚΕ, δυναμώνουμε τη φωνή μας!».

Η Τ.Ο. Αργολίδας του ΚΚΕ προσκαλεί πολιτιστικούς-μορφωτικούς συλλόγους, θεατρικά σχήματα, μουσικούς στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει τη Δευτέρα 3 Απρίλη, στις 7μμ, στο καφέ «Σταθμός», στο Ναύπλιο, με θέμα: «Με όπλο την τέχνη και τον πολιτισμό, με ισχυρό ΚΚΕ, δυναμώνουμε τη φωνή μας!».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Όπως αναφέρει η ΤΟ Αργολίδας του ΚΚΕ:

«Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να μάθουμε και να συζητήσουμε ειλικρινά για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με την τέχνη στο νομό Αργολίδας.

Το ΚΚΕ δεν αντιμετωπίζει την Τέχνη, τον Πολιτισμό, ως διακοσμητικό στοιχείο της πολιτικής δράσης του. Στεκόμαστε σταθερά δίπλα στους δημιουργούς και στους καλλιτέχνες συνολικά, θεωρώντας βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια την ενασχόληση με τον πολιτισμό και τη τέχνη.

Παλεύουμε καθημερινά να συνειδητοποιηθεί από όλους και όλες βαθύτερα ότι η σπουδαιότερη λειτουργία της Τέχνης, γενικότερα του Πολιτισμού, είναι να συμβάλει στη διεύρυνση του μορφωτικού ορίζοντα, στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, την ικανότητα όλων να κατανοούν και να επιδρούν στην κοινωνική πραγματικότητα.

Να συμβάλουμε με την πρωτοπόρα δράση μας να ανέβει το πολιτιστικό μορφωτικό επίπεδο, να ανέβει ο αγώνας όλων για την ουσιαστική προστασία των θυμάτων κάθε είδους βίας, ιδιαίτερα των παιδιών, της νεολαίας, των γυναικών, των μεταναστών, των ηλικιωμένων, των ανάπηρων συνανθρώπων μας, εναντίον κάθε είδους ρατσισμού, αποξένωσης, λόγω φύλου, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Να συμβάλουμε ώστε να λάμψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, στα χείλη των εργατών, όλων των λαϊκών οικογενειών που υποφέρουν από την ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τα χρέη, την πανδημία, την υποβαθμισμένη Υγεία και Παιδεία, την υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών, την εγκληματική πολιτική όπως αποκαλύφθηκε με το πιο τραγικό τρόπο με το έγκλημα στα Τέμπη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version