home design 800x400

Ερμιονίδα: Μαντζούνης, Γανώσης και Γεωργόπουλος για ανάπτυξη και έργα υποδομής

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Γιάννη Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Αναστάσιο Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, Σπύρο Μητροβγένη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Ερμιονίδας, έργα υποδομής και δράσεις στο πλαίσιο της Συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η συνεργασία των δυο φορέων γα την εξέλιξη του Περιφερειακού Κόμβου Κρανιδίου – Πορτοχελίου, ενός έργου πνοής για την Ερμιονίδα, καθώς και για την πορεία ολοκλήρωσής του.

Συζητήθηκαν επίσης, η αναγκαιότητα αποκατάστασης των επαρχιακών οδών του Δήμου Ερμιονίδας, η απομάκρυνση της στάσης του ΚΤΕΛ από την κεντρική πλατεία Κρανιδίου, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκαλείται, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Περιφέρειας για βελτίωση των συνδετήριων δρόμων Ερμιόνης – Πορτοχελίου και Πορτοχελίου – Βερβερόντας, καθώς και άλλα δευτερεύουσας σημασίας θέματα.

Επιμέρους θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κατασκευή του Κλειστού  Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, η πορεία εξέλιξης των διαδικασιών ανάδειξης του Ρωμαϊκού Ταφικού Μνημείου, καθώς και οι εργασίες προστασίας και ανάδειξης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερμιόνη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος επισκέφτηκε μαζί με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Ι. Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Α. Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σ. Μητροβγένη, τον Περιφερειακό κόμβο Κρανιδίου – Πορτοχελίου, με σκοπό να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών.

Σχόλια

Exit mobile version