home design 800x400

Προκήρυξη για πρόσληψη 8 γιατρών στο Νοσοκομείο Άργους

Ποιες ειδικότητες ζητούνται για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Άργους) – Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Μαρτίου

Η Διοικήτρια Του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου δημοσίευσε την προκήρυξη για την πλήρωση 8 ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., για το Γενικό Νοσοκομείο ΑργολίδαςΝοσηλευτική Μονάδα Άργους.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • Τμήμα Καρδιολογικό – μονάδα εμφραγμάτων, ειδικότητα Καρδιολογίας: Επιμελητής Β’ 1
  • Τμήμα Γενικής Χειρουργικής, ειδικότητα Χειρουργική: Επιμελητής Β ́ 2
  • Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Παθολογικού Τομέα, ειδικότητα Νευρολογία: Επιμελητής Β ́ 1
  • ΤΕΠ Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Ορθοπαιδικής Και Τραυματολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.): Επιμελητής Β’ 2
  • Τμήμα Αναισθησιολογικό, ειδικότητα Αναισθησιολογίας: Επιμελητής Α’ 1
  • Τμήμα Παθολογικό, ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας: Επιμελητής Β’ 1

Δικαίωμα υποψηφιότητας

Για τις παραπάνω θέσεις γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική Ιθαγένεια (πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.)

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ. Τίτλο αντίστοιχης με την θέση ιατρικής ειδικότητας.

Προθεσμία & τρόπος υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Κάθε υποψήφιος δύναται να υποβάλει μια (1) ηλεκτρονική αίτηση ανά έγκριση προκήρυξης θέσεων. Ο υποψήφιος δύναται να δηλώσει έως τρεις (3) θέσεις της ειδικότητάς του για το σύνολο των προκηρυγμένων θέσεων σε νοσοκομεία και γενικά νοσοκομεία- κέντρα υγείας σε όλες τις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ) και έως τρεις (3) θέσεις της ειδικότητάς του για το σύνολο των προκηρυγμένων θέσεων σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μιας (1) μόνο Δ.Υ.ΠΕ δηλώνοντας υποχρεωτικά και τη σειρά προτίμησής του.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

Exit mobile version