home design

Το «Αντώνης Τρίτσης» πληρώνει με 5,2 εκατ. ευρώ τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου για τρία σημαντικά έργα

Τα έργα ξεκινούν άμεσα και τόσο η ΔΕΥΑΕΠ, όσο και η δημοτική αρχή δηλώνουν θα τα παρακολουθούν στενά

Σήμερα 7 Μαρτίου τρεις πολύ σημαντικές συμβάσεις υπεγράφησαν για τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου στα πλαίσια του «Προγράμματος​ Αντώνης Τρίτσης».

Οι εν λόγω συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 5.194.123,33​ €​ αφορούν τα έργα με τίτλο:

1. Δυο συμβάσεις για το έργο «Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου (συμπεριλαμβανομένων των αντλιοστασίων)», το οποίο εντάχθηκε στις 18-06-2020 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης,  ως “γέφυρα” από το πρόγραμμα Φιλόδημος όπου είχε ενταχθεί και το 2019.

2. «Απομακρυσμένος έλεγχος διαρροών εσωτερικών & εξωτερικών δικτύων ύδρευσης δήμου Επιδαύρου», το οποίο εντάχθηκε στις 27 -11- 2020.

Παρόντες στα γραφεία της ΔΕΥΑΕΠ εκτός του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη και του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Γιώργου Παύλου ήταν και οι κ. Βασίλειος Κουτσιώρης, Νεόφυτος Νικολαΐδης​ και Νικόλαος Καραπάνος από το δίκτυο πόλεων Δ.Ε.Π.ΑΝ. το οποίο είναι η επιβλέπουσα αρχή των έργων.

Την εταιρεία ​«ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ι.Κ.Ε​ για την αναβάθμιση των βιολογικών καθαρισμών Αρχαίας και Νέας Επιδαύρου εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Υφαντής και την εταιρεία ​«SYCHEM A.E» ο Αναστάσιος Γεωργόπουλος.

Την εταιρεία​ «Θ – Φ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»​ για τον απομακρυσμένο έλεγχο των δικτύων ύδρευσης εκπροσώπησε ο Αθανάσιος Βαχαρίδης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Επιδαύρου:

«Για την ουσία των έργων, κατανοούμε όλοι και κυρίως η σημερινή δημοτική αρχή τη σημασία τους. Για το λόγο αυτό, δεν άλλαξε ο σχεδιασμός της προτεραιοποίησης που μας έδινε τη δυνατότητα το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και διεκδικήσαμε σθεναρά τις συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.

Τα έργα ξεκινούν άμεσα και τόσο η ΔΕΥΑΕΠ, όσο και η δημοτική αρχή θα τα παρακολουθούν στενά προκειμένου σύντομα και με ποιότητα να παραδοθούν προς χρήση».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version