home design

Άργος: Τίθεται σε λειτουργία η παιδιατρική κλινική που δώρισε ο Μάκαρης στο Νοσοκομείο

Βρέθηκαν τρεις παιδίατροι μετά τον σάλο - Ο Θάνος Πλεύρης αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη λειτουργία της υπερσύγχρονης πτέρυγας.

Σε λειτουργία τίθεται επιτέλους η παιδιατρική πτέρυγα στο Άργος μετά τον διορισμό τριών συνολικά παιδιάτρων στη νοσηλευτική μονάδα της μεγαλύτερης πόλης του νομού.

Η υπερσύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κλινική στο νοσοκομείο Άργους αποτελεί δωρεά του υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη και παρέμενε παροπλισμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της έλλειψης γιατρών για τη στελέχωσή της.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την επιστολή του αγανακτισμένου πατέρα δύο παιδιών από την Αργολίδα, για να πραγματοποιηθεί ο διορισμός της παιδιάτρου Ελένης Παπαδάκου, επιμελήτριας Β, στο Νοσοκομείο της Αργολίδας.

Άλλοι δύο παιδίατροι έρχονται για να στελεχώσουν την έτοιμη παιδιατρική κλινική του Άργους. Μένει να δώσει το πράσινο φως για τη λειτουργία της ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, κάτι που αναμένεται να συμβεί προσεχώς.

Κινητοποιήθηκαν μετά τον σάλο

Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου δεν διέθεταν σχεδόν κανένα παιδίατρο αναγκάζοντας πολλές οικογένειες να απευθύνονται σε ιδιώτες παιδιάτρους ή να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Μετά τις μακροχρόνιες κινητοποιήσεις των υγειονομικών της περιοχής, την παρέμβαση εισαγγελέα, την επιστολή του Κωνσταντίνου Κουβαρά για την απαραίτητη τοποθέτηση παιδιάτρου στα Νοσοκομεία της Αργολίδας και τον σάλο που ξέσπασε με τις επίτοκες γυναίκες, βρέθηκε τελικά λύση, τουλάχιστον όσο αφορά το Άργος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version