Home design

Σπάρτη: Το δέντρο τους έσωσε από τον γκρεμό

Απεγκλωβισμός οχήματος από τον δρόμο Καρυές – Άγιος Πέτρος

O Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γεωργία Ζαχαράκη Γεωργία και όλη την ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, όχι μόνο για τη συνεχή κατόπτευση όλων των περιοχών που επλήγησαν από τη κακοκαιρία σε περιοχές του Πάρνωνα, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχαν στους επιβάτες αυτοκινήτου που ολίσθησε στον πάγο στον δρόμο Καρυές – Άγιος Πέτρος, και σταμάτησε στην άκρη γκρεμού σε δένδρο.

Η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας έσπευσε στο σημείο άμεσα, απεγκλώβισε τους πολίτες και βοήθησε να τοποθετηθούν αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα που είχε κολλήσει στα χιόνια.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας δήλωσε: «Επαινώ την Πολιτική Προστασία του Δήμο Σπάρτης για την ετοιμότητα και την άμεση ανταπόκριση της. Παρακαλούμε πολύ, όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, μεριμνώντας και για την λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που μπορεί να προέλθουν από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων ιδιαίτερα μετά το έκτακτο δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας».

Σχόλια

Exit mobile version