home design 800x400

Λευκό τοπίο το κέντρο και τα βόρεια προάστια της Αθήνας – Εκπληκτικές εικόνες

Η Barbara είναι εδώ και μας προσφέρει κατάλευκες εικόνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η οποία δείχνει τα δόντια της από το ξημέρωμα στην Αττική, φέρνοντας χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί χθες, «λευκή» μέρα να έβλεπαν τα βόρεια προάστια της Αττικής, σήμερα το πρωί, ωστόσο, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ξύπνησαν σε ένα λευκό τοπίο, με το χιόνι να πέφτει πυκνό στα νότια προάστια, αλλά και στο Σύνταγμα, ενώ το έχει ήδη στρώσει στις οροφές των αυτοκινήτων και στους δρόμους των νοτίων.

Η Barbara είναι εδώ και η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με το Meteo.gr από το πρωί καταγραφεί εκπληκτικές εικόνες από τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας όπου η Ακρόπολη, η Βουλή των Ελλήνων, ο Λυκαβηττός και άλλα αξιοθέατα της πρωτεύουσας ντύθηκαν στα λευκά.

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

Οι Αρχές συνιστούν μεγάλη προσοχή, σε όσους πρέπει να κινηθούν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και ιδιαίτερα προς τα βόρεια. Παράλληλα, η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας παραμένει κλειστή από τις 11 το βράδυ της Κυριακής, από τον Κόμβο της Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ το πιθανότερο είναι ότι η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας θα αποκατασταθεί μετά από δύο ώρες.

Την ίδια ώρα όσοι στον «πάγο» βρίσκονται τα σχολεία στην Αττική που θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση σήμερα, ενώ τα καταστήματα και τα εμπορικά θα παραμείνουν κλειστά στα βόρεια, και οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν από τις 10 και μετά.

Σχόλια

Exit mobile version