home design

Έρχεται ο 5ος αγώνας Trail της Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Ανανεωμένη και ολίγον μεγαλύτερη διαδρομή (+2000μ) θα απολαύσουν όσοι δρομείς αγωνιστούν

Ανανεωμένη και ολίγον μεγαλύτερη διαδρομή (+2000μ) θα απολαύσουν όσοι δρομείς αγωνιστούν στον 5ο αγώνα της Φανερωμένης Χιλιομοδίου της Κυριακής 19η Φεβρουαρίου με σημείο εκκίνησης / τερματισμού εντός της κατασκήνωσης Freeland Adventure, εκεί 20χλμ νοτιοανατολικά της Κορίνθου.

Αυτή η ανανέωση αφορά μόνο τον «μεγάλο» αγώνα. Το «μικρό» trail των 6Κ παραμένει ως έχει: όμορφο, γρήγορο και προκλητικό. Η συνολική απόσταση του ημιμαραθωνίου αυξήθηκε στα 23Κ.

Προστέθηκαν περιορισμένες υψομετρικές δυσκολίες και χαράχθηκαν νέα μονοπάτια. Ενισχύθηκαν η άνετη κίνηση και η ασφάλεια των δρομέων.

Αναδεικνύονται καλά κρυμμένες ομορφιές του τόπου. Βέβαια όλοι θα διαβούν από το εμβληματικό «Παλαιομονάστηρο» στο υψόμετρο των 747, το must του αγώνα.

Οι οργανωτές ενίσχυσαν την σήμανση. Την κατεύθυνση δείχνουν «σήματα» κυρίως μεταλλικά και ξύλινα σε χρώμα κόκκινο και κίτρινο. 

Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις. Η τροφοδοσία είναι φροντισμένη, πλούσια και μετά τον τερματισμό…χορταστική! Θα σερβιριστεί η ζεστή «γκιόσα»…

Για όλα αυτά και άλλα πολλά η εφετινή 5η έκδοσή του trail Φανερωμένης παρουσιάζει υψηλή δημοφιλία. Παραθέτουμε τους αριθμούς των μετασχόντων του παρελθόντος – 2019: σύνολο 145 = 89 στα 21+56 στα 6χλμ – 2020: σύνολο 232 = 160+72, 2021: σύνολο 301 = 201+100 και 2022 σύνολο 350 = 207+143. 

Η πρόβλεψη του καιρού δεν δημιουργεί ανησυχίες… Άλλωστε δοκιμασμένο είναι κατά την εναρκτήρια έκδοση του 2019 ότι η ελαφριά χιονόπτωση προσφέρει μαγεία στο όλο τοπίο χωρίς να δυσκολεύει την κίνηση. 

Οι οργανωτές, η Freeland Adventure Camp, ο Δασικός Συνεταιρισμός Χιλιομοδίου Κορινθίας και ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Χιλιομοδίου «Soste to» υπερ – προσπαθούν ώστε όλα να είναι πανέτοιμα την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου.

Η γίδα ζει και προσωρινά απολαμβάνει την ελεύθερη βοσκή της στα λιβάδια της ευρύτερης περιοχής. Θυμίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης εντός της κατασκήνωσης. 

Την ημέρα του αγώνα όλοι οι δρομείς έχουν ελεύθερη πρόσβαση και κατά βούληση χρήση των καθιστικών χώρων αναμονής, ανοικτών και κλειστών, του εστιατορίου, των WC, των ντους, κοκ. 

 Η γραμματεία ξεκινά παράδοση πακέτων συμμετοχής στις 07:30. Προσοχή: δεν θα γίνει δεκτή καμία επί τόπου εγγραφή. Βασικές πληροφορίες διαδρομών: αφετηρία και τερματισμός το ίδιο σημείο εντός της κατασκήνωσης «Freeland Adventure Camp». Υψόμετρο εκεί 360μ. 

Υψηλότερα σημεία τα 747μ για τα 21χλμ και τα 490μ. για τα 6χλμ – 23χλμ: 11000μ μονοπάτια,11500μ δασικοί δρόμοι και 500μ άσφαλτος. Σήμανση μεταλλικές και ξύλινες πινακίδες με κόκκινα βελάκια κατεύθυνσης, ταινία έργου σε εμφανή σημεία και χιλιομετρικές ενδείξεις – 6χλμ: 5000μ δασικοί δρόμοι και 1000μ μονοπάτι. Σήμανση με κίτρινα βελάκια, ταινία έργου και χιλιομετρική ένδειξη.

Εγγραφές εδώ: https://bit.ly/faneromeniTrail2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version