home design 800x400

Η Αργολίδα θρηνεί για την Αναστασία Παπαγεωργοπούλου

Εν ενεργεία πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, αφοσιώθηκε επί δεκαετίες στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και στα άτομα με αναπηρία

Η Αργολίδα θρηνεί για το θάνατο της Αναστασίας (Σούλας) Παπαγεωργοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ήταν εν ενεργεία πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και πρωτεργάτρια για τη δημιουργία του. Επί δεκαετίες στήριξε τα άτομα με αναπηρίες.

Με καταγωγή από τα Καλύβια Αττικής, έζησε για πολλές δεκαετίες στην Αγία Τριάδα Μιδέας με το σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργόπουλο. Πριν συνταξιοδοτηθεί, για πολλά χρόνια ήταν προϊσταμένη στο ΠΙΚΠΑ Άργους.

Καλοσυνάτη και ευγενής, έδωσε αγώνες για τα παιδιά και για τα ΑμεΑ, στα οποία αφοσιώθηκε παρά τα κινητικά προβλήματα που και η ίδια αντιμετώπιζε. Για την προσφορά της έχει τιμηθεί από πολλούς τοπικούς φορείς.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, με αφορμή την απώλεια της εν ενεργεία προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου.

Το ψήφισμα που εξέδωσε είναι το εξής:

«Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου, υπήρξε μαχήτρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας. Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Αποφασίζεται ομόφωνα:

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ.Καραλής και όποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. επιθυμεί, να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία

Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία.
Να κοινοποιηθεί στους φορείς- μέλη και στα ΜΜΕ».

Σχόλια

Exit mobile version