home design 800x400

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενης Πράξης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (EKT)

Η Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – Innovation Greece ως Δικαιούχος της ενταγμένης Πράξης «Innovation Greece: Innovation skills» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035156, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020, καλεί τους εργαζόμενους (1277 στο σύνολο) του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως του κλάδου απασχόλησης) και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε δράσεις κατάρτισης & πιστοποίησης που έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση των επαγγελματικών τους γνώσεων και ικανοτήτων.

Ειδικότερα οι ενέργειες της Πράξης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Α. Επαγγελματική Κατάρτιση

Συμμετοχή σε προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών που θα πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας, σε:

•             Project Management,

•             Ανάπτυξη νέων προϊόντων  και

•             Διαχείριση Καινοτομίας (Innovation Management)

Β. Πιστοποίηση

Για κάθε πρόγραμμα κατάρτισης υπάρχει αντίστοιχο σχήμα Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Για την συμμετοχή στην επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση χορηγείται εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 ευρώ/ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και πληροφορίες: https://innovationgreece.ops.education/

Ημερομηνία Έναρξης: 18/01/2023 και ώρα 00:00:01

Ημερομηνία Λήξης: 03/02/2023 και ώρα 23:59:00

Σχετικά με το Innovation Greece

Το Innovation Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με μέλη καινοτόμες Ελληνικές εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα σχετικά με την καινοτομία και την ενσωμάτωσή της σε καθημερινές πρακτικές. Στόχος του οργανισμού είναι η λειτουργία ως καταλύτης συνεργασίας, δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ των μελών του και φορέων καινοτομίας και η διαρκής αναζήτηση χρηματοδοτικών ευκαιριών σε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Διεθνή αγορά.

Σχόλια

Exit mobile version