home design

Άργος: Το θέμα της λογιστικής εταιρείας στο δημοτικό συμβούλιο

Ποια θέματα θα συζητηθούν στην αποψινή συνεδρίαση

Στο Δημαρχιακό Κατάστημα Άργους, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 27 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών, για τα παρακάτω θέματα:

  1. Περί διενέργειας ελέγχου εκ μέρους των: 1) Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Άργους – Μυκηνών, 2) Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., 3) Κ.Ε.Δ.Α.Μ., 4) ΝΠΔΔ “Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός”, 5) ΝΠΔΔ Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και 6) ΝΠΔΔ Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής της γνησιότητας όλων των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων που έχουν προσκομισθεί από την εταιρεία με την επωνυμία (…), όπως επίσης και από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκπροσωπεί ή συμμετέχει ο προαναφερόμενος και έχουν συνάψει οποιαδήποτε σύμβαση με το Δήμο Άργους – Μυκηνών ή τα παραπάνω Νομικά Πρόσωπα και για όλα τα εντάλματα πληρωμής που έχουν εξοφληθεί μέχρι σήμερα, καθώς και περί ενημέρωσης επί του συγκεκριμένου θέματος, που προέκυψε κατόπιν καταγγελίας υποψήφιου Δημάρχου σε Δήμο της Αττικής “Περί προσκόμισης στον πιο πάνω Δήμο πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων από εταιρεία, η οποία έχει συνάψει συμβάσεις και με τον δικό μας Δήμο, όπως και με πολλούς άλλους Δήμους ανά την Ελλάδα” – εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
  2. Επέκταση χρονικής διάρκειας άδειας τομής οδοστρώματος στην ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για διέλευση υπόγειων καλωδίων – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  3. Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας, λόγω εργασιών κατασκευής υπόγειας διάβασης από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην συμβολή των οδών Παπαοικονόμου και Θεοτοκοπούλου στο Άργος – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  4. Σήμανση αδιεξόδου στο Άργος – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  5. Τοποθέτηση εξοπλισμού οδών κοινοχρήστων χώρων – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  6. Διαγράμμιση έμπροσθεν ιδιωτικού χώρου στάθμευσης – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
  7. Κυκλοφοριακή ρύθμιση κόμβου Νέας Κίου – συμπλήρωση / επικαιροποίηση της μελέτης:

“Μελέτη Οδικής Ασφάλειας Δήμου Άργους – Μυκηνών” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

  1. Αναγνώριση οδού προϋφιστάμενης του 1923 εντός του σχεδίου πόλης του Άργους στο Ο.Τ.35 – εισηγήτρια η κ. Α. Κοτσοβού.
  2. Υλοτομία ενός αποξηραμένου πλατάνου επί της οδού Κανάρη στην Κοινότητα Άργους – εισηγήτρια η κ. Α. Κοτσοβού και
  3. Περί εγκρίσεως του πρακτικού No 7 της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής αιτήσεων, αναφορικά με εγγραφές & διαγραφές νηπίων/βρεφών τον μήνα Φεβρουάριο 2023 στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς σχολικού έτους 2022-2023 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version