home design 800x400

Ναύπλιο: Πένθος για την Ελευθερία Κοτρώτσου – Μια γιαγιά που λάτρευε τη μόρφωση

Τη θλίψη του εξέφρασε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο πένθος βύθισε το Ναύπλιο η είδηση για τον θάνατο της Ελευθερίας Κοτρώτσου, μια γιαγιάς που λάτρευε τη μόρφωση αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση όλα ξεπερνιούνται. Τη θλίψη του για τον χαμό της εξέφρασε με συλλυπητήριά του επιστολή το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου, αποχαιρετώντας την παλιά μαθήτριά του, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου στις 13.30.

Η επιστολή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε το χαμό της αγαπημένης μας Ελευθερίας Κοτρώτσου, μαθήτριας πριν λίγα χρόνια στο σχολείο μας. Η Ελευθερία μας, αν και είχε πολλές υποχρεώσεις ως μητέρα και γιαγιά, αγαπούσε πολύ τη μόρφωση και τη γνώση, και αφού τελείωσε το ΣΔΕ Ναυπλίου συνέχισε τις σπουδές της στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου. Θα έπαιρνε το Απολυτήριό της τον Ιούνιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια αύριο Πέμπτη, 26/1 στις 13.30. Καλοτάξιδη να είσαι Ελευθερία μας! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

Σχόλια

Exit mobile version