home design 800x400

Ο Ντίνος Καλύβας από το Ναύπλιο και η Katja T από τη Φινλανδία σε ένα ξεχωριστό ντουέτο

Οι δυο τους τραγουδούν το “Love is Burning”, τη σύνθεση, τους στίχους και την παραγωγή του οποίου έχει κάνει η Σκανδιναβή καλλιτέχνης

Σε μια διεθνή μουσική συνεργασία προχώρησε ο τενόρος Ντίνος Καλύβας από το Ναύπλιο με την Katja T από τη Φινλανδία. Οι δυο τους τραγουδούν σε ντουέτο το “Love is Burning”, τη σύνθεση, τους στίχους και την παραγωγή του οποίου έχει κάνει η Σκανδιναβή καλλιτέχνης.

Η Katja T είναι γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός η οποία έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια για άλλους τραγουδιστές, απ’ όλο τον κόσμο.

Όπως σημειώνει ο Ντίνος Καλύβας:

«Σήμερα, ξεκινώ ένα νέο μουσικό ταξίδι με αυτό το τραγούδι και θα ήθελα να μοιραστώ όλη τη μαγεία που βγαίνει από αυτό με όλους εσάς. Όλους εσάς τους υπέροχους φίλους που με ακούτε να τραγουδάω τόσα χρόνια και με στηρίζετε.

Επίσης, θα χαιρόμουν πολύ αν θέλετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τις οικογένειές σας ή οποιοδήποτε άτομο που γνωρίζετε, να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Katja Tanskanen για την τιμή που μου έκανε να τραγουδήσω το μέρος της φωνής του τενόρου».

Σχόλια

Exit mobile version