home design 800x400

Βιολογικά προϊόντα καλλυντικών Αλόης: Από την EPIDAVROS ALOE VERA για τις ημέρες των εορτών

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Βιολογικά προϊόντα καλλυντικών Αλόης: Από την EPIDAVROS ALOE VERA για τις ημέρες των εορτών

Ο Ιταλός εξερευνητής Χριστόφορος. Κολόμβος (1451-1506) έγραφε στο ημερολόγιο του «Τέσσερα λαχανικά διατίθενται για να διατηρείται ο άνθρωπος σε καλή κατάσταση: σιτάρι, σταφύλι, ελιές και aλόη. Το σιτάρι τον τρέφει, το σταφύλι, αναπτύσσει το μυαλό του, η ελιά του δίνει αρμονία και η αλόη τον θεραπεύει». Την περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου επέλεξε η εταιρεία EPIDAVROS ALOE VERA για να καλλιεργήσει την βιολογική φυτεία αλόης.

Η εταιρεία EPIDAVROS ALOE VERA ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό να σας φέρει σε άμεση επαφή με την εξαιρετικής ποιότητας αλόη, κατευθείαν από τα κτήματά μας στην Επίδαυρο. Εκεί με υπομονή και επιμονή, καλλιεργούμε τα φυτά της αλόης , με απόλυτο σεβασμό στον τόπο μας και στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο βιολογικής καλλιέργειας. Σε όλα τα στάδια παραγωγής, από το χωράφι ως το τελικό προϊόν που είναι το πόσιμο τζελ, η φυσική μας παρουσία, η προσωπική μας εργασία, η αμέριστη φροντίδα μας και η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια μπορούν να αποτελέσουν για εσάς την εγγύηση ότι η είναι το πιο αγνό και σωστά επεξεργασμένο προϊόν πραγματικά βιολογικής αλόης. Η φυτεία μας βρίσκεται σε ιδιοκτήτη έκταση 12 στρεμμάτων στην ανατολική Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Αρχαία Επίδαυρο με κλιματολογικές και εδαφικές συνθήκες που είναι άριστες για την ανάπτυξη τέτοιων καλλιεργειών.

Η Αλόη η γνήσια (Aloe vera), επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού που κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής.

Η Αλόη η γνησία μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και άλλες άνυδρες περιοχές. Το είδος είναι γνωστό για τη χρήση του σε εναλλακτικές θεραπείες με χρήση φυτών. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν γίνει για τη χρήση της που αποδεικνύουν ότι τα εκχυλίσματα της αλόης της γνησίας μπορεί να είναι χρήσιμα στην περιποίηση για επούλωση πληγών και εγκαυμάτων, αλλά και για την αντιμετώπιση του διαβήτη και αυξημένων λιπιδίων στο αίμα. Αυτές οι θετικές επιπτώσεις θεωρούνται ότι οφείλονται στην παρουσία στοιχείων όπως πολυσακχαρίτες, ανθρακινόνη και λεκτίνες.

Η Αλόη η γνήσια είναι ένα φυτό (ανήκει στην κατηγορία των κρίνων) που φτάνει γύρω στα 60 έως 100 εκ. σε ύψος. Τα φύλλα είναι παχιά και σαρκώδη, πράσινα προς το πράσινο-γκρι, με ορισμένες ποικιλίες να εμφανίζουν λευκά στίγματα στις επιφάνειες των φύλλων. Το περίγραμμα των φύλλων έχει μικρά λευκά αγκάθια. Βγάζει άνθη το καλοκαίρι, τα οποία κρέμονται από ένα και μόνο βλαστό που φτάνει τα 90 εκ. σε ύψος. Τα άνθη έχουν σωληνοειδή μορφή, με κίτρινη στεφάνη που φτάνει γύρω στα 2 έως 3 εκ.

Οι ιδιότητες της αλόης ποικίλουν διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις για θεραπευτική δράση, μιας και περιέχει πάνω από 200 συστατικά. Μπορούμε χρησιμοποιήσουμε το τζελ των φύλλων αλλά μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και σε πόσιμη μορφή. Το τζελ της αλόης ενυδατώνει σε βάθος και διεισδύει σε όλες τις στιβάδες του δέρματος έτσι πρόκειται για το ιδανικό φάρμακο για κοψίματα, καψίματα, κηλίδες του δέρματος και κάθε είδους δερματικές παθήσεις, επίσης διευκολύνει τη θεραπεία και την αναγέννηση των τραυμάτων.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας καλλυντικά προϊόντα αλόης από την EPIDAVROS ALOE VERA.

Οι προσφορές θα σας καταπλήξουν.

Epidavros Aloe Face & Neck Serum

Αντιρυτιδικός ορός περιποίησης του προσώπου με 100% φυσικό χυμό αλόης και ένα σύνολο πεπτιδίων για νεανικό βλέμμα και απαλή επιδερμίδα. Περιέχει το ενεργό συστατικό Haloxyl (tripeptide-1,Palmitoyl Tetrapeptide-7) το οποίο βάσει μελετών συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας γύρω από την περιοχή των ματιών, μειώνοντας την εμφάνιση οιδήματος (μαύροι κύκλοι) και την εμφάνιση των γραμμών έκφρασης (πόδι χήνας). H καινοτόμα σύνθεσή του ολοκληρώνεται με πρόδρομα μόρια υαλουρονικού οξέος που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην λείανση της επιδερμίδας, ενώ έχουν και την ιδιότητα να λειτουργούν ως φορείς διείσδυσης των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα.

Epidavros Aloe Vera Body Milk

Καλλυντικά προϊόντα με 100% φυσικό χυμό Αλόε βέρα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας  από την περιοχή της Επιδαύρου. Με άνω του 75% φυσικό χυμό αλόε βέρακαι βασισμένο σε φυσικά συστατικά το γαλάκτωμα σώματος Epidavros Aloe Vera milk περιέχει ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Με ελαφριά, δροσερή υφή και υπέροχο άρωμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση μετά το μπάνιο και ιδιαίτερα σε ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες για ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

Epidavros Aloe Face Cream SPF30

Κρέμα ημέρας με 100% φυσικό χυμό αλόε βέρα και υψηλή αντηλιακή προστασία. Η πλούσια σύνθεσή της σε φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό διατηρώντας τα ιδανικά επίπεδα φυσικής υγρασίας. Η επιδερμίδα προστατεύεται χάρη στην βιταμίνη Ε, στο ενεργό συστατικό Aquacacteen και στον συνδυασμό κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος που περιέχονται στην σύνθεση της Epidavros Aloe Face cream, από την δημιουργία ελευθέρων ριζών και τα αποτελέσματα της καθημερινής καταπόνησης. Με υπέροχο άρωμα η Epidavros Aloe Face Cream ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από την φωτογήρανση.

Epidavros Aloe Vera Gel

Τζελ εντατικής ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το σώμα υψηλής περιεκτικότητας σε βιολογική αλόη. Ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου με τα φυτικά εκχυλίσματα και την προβιταμίνη Β 5 αφήνουν στην επιδερμίδα την αίσθηση ανανέωσης δροσιάς και ενυδάτωσης που έχει ανάγκη κατά την διάρκεια της ημέρας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για προστασία της καταπονημένης επιδερμίδας με ελαφριά σύνθεση για εύκολη απορρόφηση.

Για τις παραγγελίες σας στην ιστοσελίδα: https://epidavrosaloe.com/

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 378 2797 & 694 434 6898 – Email:  info@epidavrosaloe.com

Σχόλια

Exit mobile version