home design

Ναύπλιο: Καλάντισαν τα Χριστούγεννα στην παλιά πόλη

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήχησαν στην Πλατεία Συντάγματος και τα σοκάκια, με τους μικρούς μαθητές να τραβούν τα βλέμματα των περαστικών

Οι εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και οι γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου καλάντισαν τα Χριστούγεννα στην παλιά πόλη το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήχησαν στην Πλατεία Συντάγματος και τα σοκάκια στο παλιό Ναύπλιο, με τους μικρούς μαθητές να τραβούν τα βλέμματα των περαστικών.

Φώτο: Dimitris Bekas

Σήμερα (17:00 – 19:00) το παραδοσιακό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας θα τραγουδήσει κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα σε δρόμους και πλατείες. Υπεύθυνοι καθηγητές: Ζαχαρίου Δημήτρης, Καλαγκιάς Βασίλης, Καρανάσιος Θάνος και Καραχάλιος Μάριος.

Στις 18:30 στο Τριανόν οι μικροί φίλοι του Συλλόγου «ΚΥΒΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με τα βιολιά τους, παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Στις 19:00 το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και η Νεανική του Χορωδία, ψάλλουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου στους δρόμους και πλατείες του Ναυπλίου, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου-αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version