home design

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή – Η ευρωβουλευτής ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς

Το πρωί έγινε έφοδος στο σπίτι της, ενώ έχει συλληφθεί ο σύντροφός της - Η ίδια έχει προσαχθεί και ανακρίνεται από τις Βελγικές αρχές.

Για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από Καταριανούς αξιωματούχους ερευνάται η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προσαχθεί και ανακρίνεται.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Το πρωί έγινε έφοδος στο σπίτι της, ενώ έχει συλληφθεί ο σύντροφός της.

Το δημοσίευμα της Βελγικής Le Soir

Τα ονόματα των ατόμων από το Ευρωκοινοβούλιο που συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας ως ύποπτοι για δωροληψία από χώρα του Κόλπου δημοσίευσε η βελγική εφημερίδα Le Soir. Σύμφωνα με το άρθρο, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο σύντροφος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο Λούκα Βιζεντίνι, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D, Πιέρ Αντόνιο Πανζερί καθώς και ο «FG» πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Πανζερί, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή».

Το δημοσίευμα υπενθύμιζει πως η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, είχε συναντήσει τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλ Μαρί, την 1η Νοεμβρίου.

Επίσης, η εφημερίδα Le Soir επιβεβαιώνει ότι έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο διαμέρισμα της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version