home design

6η ΥΠΕ: Ο Γιάννης Καρβέλης πήγε στην Αργολίδα, επισκέφθηκε νοσοκομεία και συμμετείχε σε ημερίδα στο Ναύπλιο

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ έκανε περιοδεία σε Άργος και Ναύπλιο το περασμένο Σάββατο.

Περιοδεία του Γιάννη Καρβέλη σε Άργος και Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο Νοσοκομείο του Άργους για την αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής, μαζί με την Διοικήτρια του ΓΝ Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου. Ακολούθησε επίσκεψη στα τμήματα της νοσηλευτικής μονάδας και σύσκεψη με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εκπροσώπους των εργαζομένων. 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επισκέφθηκε επίσης και το Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Διοικητής της υγειονομικής μονάδας Θόδωρος Βασιλόπουλος.

Ο κ. Καρβέλης συνομίλησε με τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του.

Η ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Καρβέλης παραβρέθηκε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Άργος με θέμα: «Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού». Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας με τη συνεργασία της 6ης ΥΠΕ και των Δήμων Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδος και Επιδαύρου.

Μεταξύ άλλων ο κος Καρβέλης σημείωσε στον χαιρετισμό του:

«Εκείνο που προέχει είναι η ενημέρωση. Χρειάζεται να ενημερωθεί επαρκώς ο γενικός πληθυσμός, ο γυναικείος πληθυσμός ώστε να ακολουθήσει τα βήματα που του υποδεικνύει η πολιτεία για την υγειονομική του ασφάλεια, για την ασφάλεια και επάρκεια της σωματικής του υγείας.

Ξέρουμε ότι στις ηλικίες αυτές που απευθύνεται το πρόγραμμα υπάρχουν και γυναίκες ηλεκτρονικά αναλφάβητες, που δεν μπορούν να χειριστούν το μήνυμα που θα τους έρθει. Ας τους πούμε εμείς. Εσείς. Οι επαγγελματίες υγείας όλων των δομών μας.

Η νοσηλεύτρια, η επισκέπτρια υγείας, η κοινωνική λειτουργός, ο προσωπικός/οικογενειακός γιατρός. Όλοι έχετε εμπλοκή και ρόλο στην πρόληψη.

Όλοι υπηρετείτε την υγεία του ατόμου και κατ’ επέκταση του συνόλου, δηλαδή τη Δημόσια Υγεία. Και η Δημόσια Υγεία είναι το άθροισμα των χιλιάδων “ατομικών υγειών”, ας μου επιτραπεί ο όρος».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version