home design 800x400

Τετράποδοι Αγιοβασίληδες διασχίζουν την Τρίπολη για καλό σκοπό!

Το 1ο Santa Walk έρχεται για να στηρίξει το «Make a Wish Ελλάδος»

Μια μοναδική βόλτα θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στις 13 Δεκεμβρίου 2022, με τετράποδους Αγιοβασίληδες να διασχίζουν την πόλη για καλό σκοπό! Ο λόγος γιο το 1ο Santa Walk που διοργανώνεται στην πόλη από την International Action Art σε συνεργασία με το Δήμο Τρίποληςκαι τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους εάν το επιθυμούν και τους τετράποδους φίλους τους, σκυλάκια που θα συμμετάσχουν κι αυτά σε μια μοναδική βόλτα στο κέντρο της πόλης στο 1ο Pet Santa Walk!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00 μπροστά από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με τη βόλτα να συνεχίζεται διασχίζοντας την οδό Εθνικής Αντιστάσεως και να καταλήγει στην Πλατεία Πετρινού. Εκεί μάλιστα θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα υπάρχουν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα ακολουθήσει και συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες».

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί φαναράκια με κόστος 3 ευρώ από τους εθελοντές της Action Team, τα οποία θα δοθούν για τους σκοπούς του  «Make a Wish Ελλάδος».

Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη βόλτα είναι τα κόκκινα σκουφάκια, η στολή Άγιου Βασίλη, σφυρίχτρες, διάθεση και χαμόγελο!

Σχόλια

Exit mobile version