home design

Ναύπλιο: Έντονη κινητικότητα στην Πλατεία Καποδίστρια μετά την πτώση του δέντρου

Συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων εξέτασαν επιτόπου ένα ακόμα ψηλό δέντρο το οποίο φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Σε παρεμβάσεις όσο αφορά τα δέντρα της Πλατείας Καποδίστρια, στο Ναύπλιο, προχωρά η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων μετά και την πρόσφατη πτώση που ως εκ θαύματος δεν προκάλεσε κάτι χειρότερο, πέρα από κάποιες μικρές υλικές ζημιές σε τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες καταστήματος εστίασης που βρίσκονται επί του χώρου.

Το τεράστιο δέντρο που πλέον έχει κοπεί, ξεριζώθηκε και πλάκωσε εξοπλισμό επιχείρησης κοντά στο πάρκο Κολοκοτρώνη.

Εξέτασαν προβληματικό δέντρο

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται μετά το ατυχές περιστατικό με στόχο να αποφευχθούν εκ νέου δυσάρεστες καταστάσεις στην πολυσύχναστη πλατεία.

Το μεσημέρι της Κυριακής ειδικά συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων εξέτασαν επιτόπου ένα ακόμα ψηλό δέντρο το οποίο φαίνεται να αντιμετωπίζει συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ειδικό καλαθοφόρο όχημα σηκώθηκε και έγινε εξέταση του δέντρου το οποίο φαίνεται να έχει ξεραθεί σε κάποια σημεία.

Πόλος έλξης

Στην πλατεία Καποδίστρια, από την πλευρά της οδού Σιδηράς Μεραρχίας υπάρχουν καταστήματα που διαθέτουν για τους πελάτες τους υπαίθριο χώρο. Επίσης από εκεί περνούν καθημερινά αμέτρητοι πολίτες και επισκέπτες, καθώς είναι ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ναυπλίου.

Επίσης το άγαλμα του Καποδίστρια αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος όπου ξεναγούνται πολλά γκρουπ τουριστών και μαθητών από σχολεία που επισκέπτονται την πόλη απ’ όλη την Ελλάδα, ιδίως τους ανοιξιάτικους μήνες.

Λόγω του ότι το σημείο είναι πέρασμα αλλά και τόπος παιχνιδιού για παιδιά, αποτελώντας πόλο έλξης για αρκετό κόσμο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version