home design 800x400

Θλίψη στο Ναύπλιο: Κλειστό λόγω πένθους το 4ο Δημοτικό Σχολείο

Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιώτα Δημητροπούλου – Δεν θα γίνουν μαθήματα τη Δευτέρα

Βαθιά θλίψη γέμισε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στο άκουσμα του θανάτου της αγαπημένης δασκάλας Γιώτας Δημητροπούλου. Η μαχήτρια Εικαστικός στάθηκε με δύναμη και αξιοπρέπεια απέναντι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Την ίδια στιγμή, με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου λόγω πένθους, αναφορικά με την απώλεια της εκπαιδευτικού του σχολείου.

Η απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων

Την αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, τη Δευτέρα 05-12-2022, λόγω θανάτου της εκπαιδευτικού του σχολείου, Δημητροπούλου Παναγιώτας.

Η παρούσα απόφαση λαμβάνεται ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων και θετική εισήγηση της Δ.Π.Ε. Αργολίδας, ώστε οι εργαζόμενοι στο σχολείο, να παραβρεθούν σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία της συναδέλφου τους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια της, καθώς και να συμπαρασταθούν στα τέκνα της εκλιπούσης, τα οποία είναι μαθήτριες του σχολείου.

Ο Δήμος συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας και των εκπαιδευτικών, αλλά και όλων των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και ανακηρύσσει την ημέρα αυτή, ως ημέρα πένθους τόσο για το 4 ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, όσο και για όλη την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, που θρηνεί την απώλεια της εκπαιδευτικού Δημητροπούλου Παναγιώτας.

Το μήνυμα των συναδέλφων της

Η Διευθύντρια Γεωργία Τζανή, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι εργαζόμενοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναφέρουν:

«Αποχαιρετούμε με πόνο την εκπαιδευτικό που πρόσφερε με πολλή αγάπη, χαμόγελο και καλοσύνη τις υπηρεσίες της στο σχολείο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, η οποία θα έχει πάντα την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Γιώτα θα μας λείψεις πολύ!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι εργαζόμενοι του σχολείου μας, μετά τη θλιβερή είδηση, αποφάσισαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της.

2. Nα παραβρεθούμε στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα γίνει τη Δευτέρα 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ναυπλίου.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του σχολείου».

Σχόλια

Exit mobile version