Ναύπλιο: Άλλαξε σημείο η μπάρα στην Αμαλίας μετά από νέα βλάβη

Χάλασε για ακόμα μία φορά η πολύπαθη μπάρα στην οδό Αμαλίας, στο Ναύπλιο. Η νέα βλάβη προκλήθηκε από πρόσκρουση οχήματος σε αυτή και είχε ως αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να υπολειτουργεί.

Η μπάρα αντικαταστάθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, καθώς ειδικό συνεργείο αποκατέστησε το πρόβλημα και προχώρησε στην αλλαγή του εξοπλισμού, ο οποίος αυτή τη φορά τοποθετήθηκε λίγο πιο μέσα στο δρόμο απ’ ότι βρισκόταν προηγουμένως.

Μετά την τοποθέτηση της νέα μπάρας έγιναν όλες οι απαραίτητες δοκιμές λειτουργίας ώστε να αποφευχθεί κάποιο νέο πρόβλημα στον μηχανολογικό εξοπλισμό και το καντράν ελέγχου.

1 σχόλιο

  1. Δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα ύπαρξης της μπάρας, την στιγμή που είναι συνέχεια ανοικτή.Αλλά και η σήμανση στην Αμαλίας, είναι άνευ λόγου όταν η τροχαία είναι απούσα.Είναι εξοργιστική και λοιδορεί τους δημότες όταν βλέπουν ότι ο κάθε ένας μπορεί να παρκάρει όπου θέλει ακριβώς επειδή δεν γίνονται έλεγχοι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Exit mobile version