home design

Δύο ανήλικοι οι συλληφθέντες για 12 κλοπές στην Κορινθία – Συνελήφθησαν λίγο αφότου διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ

Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους για παραμέληση, ενώ αναζητείται 19χρονος συνεργός τους

Για 12 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπών σε Κόρινθο και Λουτράκι συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στην Κορινθία. Πρόκειται για έναν 17χρονο ημεδαπό και έναν ανήλικο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει έναν ακόμα 19χρονο αλλοδαπό συνεργό τους. Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι από την εγκληματική τους δραστηριότητα είχαν αποκομίσει πάνω από 3.500 ευρώ.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου 2022, λίγες ώρες αφότου οι δύο νεαροί διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή, από όπου και αφαίρεσαν χρήματα. Έπειτα από αστυνομική διερεύνηση προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τον 19χρονο συνεργό τους, είχαν διαπράξει ακόμα 14 περιπτώσεις κλοπών ή αποπειρών αυτών κατά το χρονικό διάστημα από 25/07/2022 έως και 24/10/2022.

Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των μητέρων των δύο συλληφθέντων, μίας 36χρονης αλλοδαπής και μιας 48χρονης ημεδαπής, για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version