home design

Γ. Γκιόλας: «Να παραμείνει η Καραθώνα στη χρήση του ναυπλιακού λαού και των επισκεπτών της» (video)

Η τοποθέτηση του βουλευτή στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων

Την αντίρρησή του στην επικείμενη αξιοποίηση της παραλίας Καραθώνας στο Ναύπλιο από ιδιώτες – επενδυτές εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας τονίζοντας πως πρέπει «να παραμείνει η Καραθώνα στη χρήση του ναυπλιακού λαού των επισκεπτών της». Ο βουλευτής επεσήμανε πως πρόκειται για μια περιοχή που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις διακοπές όχι μόνο των κατοίκων του Ναυπλίου και των γύρω περιοχών καθώς και χιλιάδων επισκεπτών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ένας χώρος κοινόχρηστος με απαράμιλλο φυσικό κάλλος κινδυνεύει να γίνει  βορά στο βωμό του κέρδους επιχειρηματιών και να χαθεί η φυσιογνωμία της, αν ανεγερθούν πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία θα αποκλείσουν την πρόσβαση στην παραλία για τους απλούς επισκέπτες της».

 Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας στην τοποθέτηση του κου Γκιόλα αναφέρθηκε δεσμεύτηκε ότι επιδίωξη του Υπουργείου σε περιπτώσεις μεγάλων επενδυτικών σχεδίων είναι να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό συναίνεση και αποδοχή από τις τοπικές κοινωνίες και τους Δήμους, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν θα παρεμποδίζεται η χρήση του αιγιαλού από το κοινό.

 Ολόκληρη η τοποθέτηση του κου Γκιόλα στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version