home design

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στο Ναύπλιο

Διακεκριμένοι ομιλητές στην αργολική πρωτεύουσα

Ημερίδα με θέμα «Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Amalia” στο Ναύπλιο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, από τις 17:00 μέχρι τις 20:30. Διακεκριμένοι ομιλητές θα παρευρεθούν στην αργολική πρωτεύουσα με σκοπό να φωτίσουν ένα ζήτημα που αφορά χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας. Η ημερίδα οργανώνεται από το Γ.Ν. ΑργολίδαςΝ.Μ. Άργους, με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ημερίδα εντάσσεται στη σειρά εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει το Γ.Ν. Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους, με σκοπό την πρόληψη, την προαγωγή και τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού του νομού. Η θεματολογία της ημερίδας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικών με τον καρκίνο του μαστού, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν πολλαπλά ερωτήματα που απασχολούν την γυναικεία κοινότητα.

Οι ομιλητές που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα είναι οι:

Δημητρακάκης Κων/νος, Καθηγητής  Μαιευτικής Γυναικολογίας , Χειρουργός μαστού της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Βήχα Άννα, Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια, M.SC- Ph.D του Ογκολογικού τμήματος του ΠΓΝΠ.

Καπαρέλου Μαρία, Παθολόγος Ογκολόγος MD , M.Sc, Ph.D. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών . Ακαδημαϊκός Υπότροφος Γ.Ν Α Αλεξάνδρα.

Μουσούρος Αλέξανδρος, Κλινικός Ψυχολόγος , M.Sc Ψυχοθεραπευτής , Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy Acceptance and commitment Therapist.

Μητράκος Ιωάννης, Επιμελητής Β΄, M.Sc, Επιστημονικά Υπεύθυνος τμήματος Μαστού στο Ακτινολογικό τμήμα στο ΓΝΑ Αργολίδος ,ΝΜ Άργους.

Παπατζαχοπούλου Ευτυχία, Γυναικολόγος Χειρουργός Μαστού. Επιμελητής στο τμήμα Μαστού στο ΓΝΑ “Αλεξάνδρα”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version