home design

Πόσο Black ήταν η Friday σε Ναύπλιο και Άργος

Νωχελικότερη του αναμενομένου η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Αργολίδας, με τις προσφορές να συνεχίζονται μέχρι και τη Δευτέρα.

Σε ρυθμούς Black Friday κινήθηκε η Αργολίδα σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με το ενδιαφέρον των προσφορών να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους εμπορικούς δρόμους σε Ναύπλιο και Άργος, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν ουρές -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-, ενώ και οι αγορές των καταναλωτών ήταν σχετικά περιορισμένες.

Τα καταστήματα προσπάθησαν να προσελκύσουν τους καταναλωτές, με προσφορές και εκπτωτικές προτάσεις ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι οποίες συνεχίζονται και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα (28/11) στο πλαίσιο της Cyber Monday, η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως στις διαδικτυακές αγορές.

Η ανταπόκριση των καταναλωτών στη Black Friday ήταν διστακτική, με την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους του Ναυπλίου και του Άργους να είναι αυξημένη σε σχέση με άλλες Παρασκευές, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται ιδιαίτερες αγορές, σύμφωνα με καταστηματάρχες.

Βέβαια ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά από προηγούμενες χρονιές ότι οι προσφορές διαρκούν περισσότερες μέρες, και έτσι δεν έσπευσε ταχέως να κάνει τις αγορές του μέσα στη «μαύρη» Παρασκευή, που πάντως δεν έκανε τους εμπόρους να δουν… άσπρη μέρα.

Το πόσο Black ήταν τελικά αυτή η Friday για τους μαγαζάτορες και τι θα προτιμήσουν περισσότερο να ψωνίσουν οι καταναλωτές με φυσική παρουσία στο κατάστημα και όχι διαδικτυακά, θα φανεί από την κίνηση που θα καταγραφεί τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα δεν έλλειψαν καταναλωτές οι οποίοι παραπονέθηκαν για τις εκπτώσεις λέγοντας πως είναι κατώτερες των προσδοκιών τους, ενώ δεν έλειψαν ακόμα και οι αναφορές για προϊόντα που ήταν φθηνότερα πριν από μία εβδομάδα.

Μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση στα σούπερ μάρκετ, με τους καταναλωτές να εστιάζουν στις προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης, μέσα στο γενικότερο κλίμα ακρίβειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version