home design 800x400

Ύδρα: Το 4ο TRIMORE SwimRun Hydra έρχεται στο νησί του Αργοσαρωνικού

Ένας συναρπαστικός αγώνας κολύμβησης και τρεξίματος

Έτοιμο να συναρπάσει τους απανταχού λάτρεις του αθλητισμού είναι το 4ο TRIMORE SwimRun Hydra που θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Αργοσαρωνικού στις 25-27 Νοεμβρίου 2022. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό SwimRun της χώρας και αποτελεί έναν συναρπαστικό αγώνα που συνδυάζει την κολύμβηση με το τρέξιμο.

Το φετινό SwimRun στην Ύδρα έρχεται ανανεωμένο, αφού πλέον καθιερώνονται μικρότερες αποστάσεις κολύμβησης και χρονικός ισοσκελισμός των δύο σπορ σε κάθε εναλλαγή τους, οι οποίες εναλλαγές φέτος έχουν πολλαπλασιαστεί σε όλες τις αποστάσεις δίνοντας ιδιαίτερη δυναμική στην εμπειρία. Αναλυτικά οι φετινές διαδρομές του αγώνα διαμορφώνονται ως εξής:

– Initiation distance SwimRun 12,8k (4 σκέλη τρεξίματος συνολικής απόστασης 10,8 χλμ, 84,4% | 3 κολυμβητικά σκέλη συνολικής απόστασης 2 χλμ, 15,6%)

– Core distance SwimRun 24,1k (6 σκέλη τρεξίματος συνολικής απόστασης 19,4 χλμ, 80,4% | 5 κολυμβητικά σκέλη συνολικής απόστασης 4,7 χλμ, 19,6%)

– Advanced distance SwimRun 40,1k (7 σκέλη τρεξίματος συνολικής απόστασης 34,5 χλμ (85%) | 6 κολυμβητικά σκέλη συνολικής απόστασης 5,6 χλμ (15%)

Καινοτομία αποτελεί και η έναρξη του αγώνα, η οποία θα γίνει μέσα στην Ύδρα με τρέξιμο, ενώ η έναρξη της κολύμβησης θα γίνει για όλες τις αποστάσεις στο Μανδράκι. Για πρώτη φορά θα υπάρξει ορεινό τρέξιμο σε μονοπάτια και πέτρινα τεχνικά σημεία, με αναβάσεις και καταβάσεις στις παραλίες του νησιού, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία που συνδυάζει αθλητισμό και φυσικό τοπίο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς για την υποβολή αίτησης συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων εδώ

Σχόλια

Exit mobile version