home design 800x400

Συνεχίζεται η κόντρα «Συμφωνίας Δημιουργίας» – Καμπόσου

Με βαρύς χαρακτηρισμούς απαντά η «Συμφωνία Δημιουργίας»

Κόντρα δίχως τελειωμό φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τη νεοϊδρυθείσα παράταξη «Συμφωνία Δημιουργίας», παράταξη που δημιουργήθηκε από 4 πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του κου Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας». Έπειτα λοιπόν από μία σκληρή ανακοίνωση του κου Καμπόσου, με ευθείες βολές κατά των ιδρυτών της νέας παράταξης, η «Συμφωνία Δημιουργίας» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι παρουσιάζεται ως «άνθρωπος των αφόρητων μονολόγων» και «προβατόσχημος λύκος» που αποκρύπτει το αληθινό του πρόσωπο, με τους ιδρυτές της νέας παράταξης να δηλώνουν πως δεν θα ασχοληθούν πλέον μαζί του, παρά μόνο εάν προκληθούν.

Η ανακοίνωση της «Συμφωνίας Δημιουργίας»

«Ο άνθρωπος των αφόρητων μονολόγων και των διαγγελμάτων, μας ρωτάει γιατί δεν του μιλήσαμε πριν και τώρα δήθεν μιλάμε. Ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και ας απαντήσει, αν πότε έχει αφήσει άλλον άνθρωπο να του μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα και να εκφέρει μπροστά του διαφορετική άποψη από την δική του, χωρίς να τον καπελώσει, να τον προγκήξει και να τον «ανασκολοπίσει» λεκτικά.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς του είχαμε επιστήσει την προσοχή για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας (π.χ. Τημένιο, Βιομηχανική Ζώνη, απορρίμματα, αγροτική παραγωγή, δημοτικά τέλη κ.λπ.) που σήμερα προβάλλουμε, για τα οποία καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα και δυστυχώς τα αποτελέσματα της απραξίας του τα πληρώνει σήμερα ο δήμος μας.

Ο ίδιος λοιπόν βαυκαλίζεται ότι είναι ηγέτης, αρχηγός, πρωτοπόρος, οραματιστής, αναμορφωτής και άλλα επίθετα που επιδαψιλεύει συνεχώς στον εαυτό του και ως τέτοιος θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να τον ακούν σε στάση προσοχής όταν μιλάει, ενώ ο ίδιος ποτέ δεν ακούει κανέναν, ούτε καν τους συμβούλους του, διότι πολύ απλά θεωρεί ότι τα ξέρει όλα! (…)

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο μέχρι πρότινος ευαίσθητος και ευσυγκίνητος όπως παρουσιάζεται στις τελευταίες συνεντεύξεις του Δήμαρχος, σήμερα αποκαλύπτεται, μετά τις ευθείες απειλές στους προέδρους των εγκαταλελειμμένων χωριών του δήμου μας, ότι είναι προβατόσχημος λύκος“.

Αναφερόμενοι στις αντιμισθίες υποστηρίζουν οι της “Συμφωνίας Δημιουργίας” πως τα εισοδήματά τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες είναι αρκετά ψηλότερα των αντιμισθιών.

Τέλος υποστήριξαν ότι “όσον αφορά εμάς, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε πλέον μαζί του, παρά μόνο εάν προκληθούμε. Προχωράμε στην σύνταξη του ολοκληρωμένου και πλήρως κοστολογημένου προγράμματός μας“.

Σχόλια

Exit mobile version