home design 800x400

«Υπάρχει λόγος για χωριό» – Πώς σκέφτηκαν να προβάλουν τη Μεσσηνιακή ύπαιθρο

Διαγωνισμός φωτογραφίας – 3ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού – Από τη Μεσσήνη συνεχίζεται μια σημαντική δράση για τη προβολή των χωριών της Μεσσηνίας.

Με τον τίτλο «Υπάρχει λόγος για χωριό» η σχολή πληροφορικής Αλγόριθμος και οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης υλοποιούν δράση με στόχο την προβολή και την παρουσίαση των χωριών της Μεσσηνίας μέσα από το διαδίκτυο.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή και θέμα που αγορά τη φυσική ομορφιά τους ανθρώπους τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα όπως και  τα μνημεία ενός χωριού.

Όλες οι φωτογραφίες θα προβληθούν από ομάδες κοινωνικής δικτύωσης που διαχωρίζονται οι διοργανωτές καθώς και στη σελίδα «Στην ομορφιά που χάνεται» που είναι πανελλήνιας εμβέλειας.

Πέρα της προβολής  με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πενταμελής επιτροπή θα ανακηρύξει τις πέντε καλύτερες φωτογραφίες. Ουσιαστικά η δράση βοηθά στην προβολή των χωριών.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: festivalxoriou@gmail.com.

Σχόλια

Exit mobile version