home design

Νίκος Φλώρος: Ο Αρκάς γλύπτης ετοιμάζεται για την επετειακή έκθεση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας

Σε εκθέσεις από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Αυστραλία

Ο γλύπτης από την Αρκαδία Νίκος Φλώρος ετοιμάζεται για την επετειακή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2023, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει σε εκθέσεις από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Αυστραλία, χωρίς ακόμα να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόσκληση για κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ανέφερε: «Η επετειακή έκθεση για τα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας ετοιμάζεται για το 2023 με εκθέσεις από τη νέα Υόρκη μέχρι Αυστραλία!!! να δούμε αν θα  μας καλέσουν  επίσημα και στην Ελλάδα η θα έχουν κλείσει το πρόγραμμα τους με άλλες σημαντικότερες εκδηλώσεις! γέγονε!!!»

Ο Νίκος Φλώρος είναι ευρέως γνωστός κυρίως για τα γλυπτά του από αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών. Μάλιστα, η τεχνική που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των έργων του είναι δικής του έμπνευσης, και είναι κατοχυρωμένη από τον ίδιο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απέκτησε στη Νέα Υόρκη το 2003. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, ενώ έχει βραβευτεί τέσσερις φορές από φορείς του εξωτερικού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version