home design

The Voice: Η Δέσποινα Κατσιαδράμη από το Άργος «ράγισε» κριτές και κοινό με την ερμηνεία της (Βίντεο)

Η 17χρονη τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική λαϊκή φωνή της. Ρεσιτάλ Μουζουράκη, παρότι δεν γύρισε την καρέκλα.

Κριτές και κοινό «ράγισαν» με τη συναισθηματική ερμηνεία της Δέσποινας Κατσιαδράμη στο The Voice Greece και την πέρασαν στην επόμενη φάση. Η 17χρονη τραγουδίστρια από το Άργος, κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική λαϊκή φωνή της.

Μαθήτρια της 3ης Λυκείου, ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι μέσα από το μουσικό σχήμα που εμφανιζόταν τους καλοκαιρινούς μήνες στις «Γραμμές», στους Μύλους Αργολίδας.

Η 17χρονη Δέσποινα στο show της Κυριακής τραγούδησε το κομμάτι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Ράγισα» και γύρισε δύο καρέκλες, αυτές του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Έλενας Παπαρίζου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που κατοικεί στο Άργος και θέλει να σπουδάσει φυσικοθεραπεύτρια, απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της από τους coaches, με τον Πάνο Μουζουράκη να δίνει το δικό του ρεσιτάλ, παρότι δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γύρισαν την καρέκλα τους.

Η Δέσποινα επέλεξε τελικά ως coach τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποία και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του μουσικού talent show.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version