home design

Παραδόθηκε ο 26χρονος που αναζητούσαν σε Αθήνα και Ναύπλιο για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον γνωστό επιχειρηματία έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο νεαρός άνδρας τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές σε Αθήνα και Ναύπλιο, απ’ όπου και κατάγεται, παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Οκτωβρίου.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου.

Είχε στοχοποιηθεί ο επιχειρηματίας;

Ο 26χρονος είναι εκείνος που τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου και τον μαχαίρωσε 15 με 20 φορές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μάρκου να είχε στοχοποιηθεί. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και ενώ αρχικά η εκτίμηση ήταν πως όλα έγιναν γιατί ξέσπασε καυγάς για τη σειρά στην καντίνα, τώρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Θύτης και θύμα βρίσκονταν, πριν από τη μοιραία συνάντηση στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη, στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, από το οποίο αναχώρησαν με διαφορά μερικών λεπτών.

Ο καυγάς έχει καταγραφεί από κάμερες

Η στιγμή που ο Γιάννης Μάρκου και ο 26χρονος “ήρθαν στα χέρια” έξω από την καντίνα έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος, φίλος του 26χρονου που έκανε την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου.

Φίλος του 58χρονου επιχειρηματία, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, δήλωσε ότι όλα έγιναν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Ο 26χρονος και ο 19χρονος μπήκαν σε ένα μαύρο ΙΧ και διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης, με τις αρχές να φτάνουν γρήγορα στη σύλληψη του 19χρονου.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία και παραδόθηκε τελικά είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version